RSS

Angin Pagi Jumaat

02 Dec

Saya suka baca blog yang informatif dan bukan sekadar gossip saja (walaupun layan juga). Blog yang menjadi pilihan seperti blog tarmizishukri.com, justkhai, adelacerecer.com, denaihati.com, iluvislam.com dan banyak lagi. Tahniah kepada semua blogger yang ada. Tambahan pula kalau blog atau laman web tu tentang fotografi, lagi la I follow.

Mengemaskini blog memerlukan komitmen yang tinggi, tambahan pula ada pengikut atau pelanggan yang dok tunggu apa je cerita yang nak keluar. Kalau dah lama tak kemaskini, nanti pengikut kita lari pula.

Hari ni, saya berceloteh merepek je. Bukan tak ada idea, tetapi tengah siapkan kerja-kerja lain (paperwork oh paperwork!).

Nanti sebuah artikel berkenaan megapixel akan menyusul. Tunggu jangan tak tunggu.

 
Leave a comment

Posted by on December 2, 2011 in Blogger Tips

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: