RSS

Tag Archives: game

Angry Bird memang wujud?

Angry Birds

Sekarang ni, ramai orang yang gila dengan Angry Bird. Ala, permainan yang lastik burung untuk bunuh haiwan oik oik warna hijau tu. Bukan setakat menjadi kegilaan penggemar permainan komputer, malah Angry Bird nidah jadi macam fenomena jenama seperti yang pernah terjadi semasa filem Titanic

Angry Birds

ditayangkan sekitar tahun 1997. Masa tu pensel, beg, t-shirt, kertas pembalut hadiah dan segalanya memaparkan gambar adegan dalam filem tu. Macam tu juga la yang jadi sekarang ni dengan Angry Bird. Anak saya pun ada baju tidur gambar burung ni. Tapi harus berjaga-jaga, kalau nak beli baju atau sebagainya pastikan gambar oik-oik warna hijau tu takde ye. Nanti tak pasal-pasal kena samak pulak.

 
Leave a comment

Posted by on December 29, 2011 in Blogger Tips

 

Tags: , ,